Perşembe, Eylül 19, 2024
Güncel

19 Kasım mitingi için kapı kapı davet

İşçi Emekçi Birliği ve bileşenleri tarafından 19 Kasım Kartal’da gerçekleştirilecek olan Açlık, Yoksulluk, Baskı, Savaş ve Sömürü Düzenine Karşı ARTIK YETER mitingi için ilçelerde mitingde seslerini yükseltmeleri için demokratik kitle örgütleri, siyasi partiler, yöre derneklerine davet ve bilgilendirme ziyaretleri başladı.

Esenyurt ilçesinde çok sayıda kurumu ziyaret eden miting görevlileri, gerçekleştirilecek mitingin sadece düzenleyen kurumların mitingi olmadığını, kapitalist sistemin mağdur ettiği, işsiz ve yoksul bıraktığı, sömürü çarkları arasında ezdiği, yaşamı zehir ettiği tüm halk kesimlerini sözlerinin söylemeleri için mitinde yerlerini almalarını istediler.

Miting görevlileri, “Mitingimizin talepleri her kesimden ezilen ve sömürülen kesimlerin ortak talepleridir. Kendi taleplerimize sahip çıkmalıyız ama bu da yetmez, bunun için mücadele etmeliyiz. Bunun yollarından biri de mitingimizdir. Bu yüzden gücümüzü, sesimizi, sözümüzü birleştirmeliyiz. Ailemizin tüm fertleri ile, komşularımızla mitingde ses yükselmeye davet ediyoruz” diyerek davetlerini ilettiler.

Bir yanıt yazın